• Top Stories

    Τετάρτη και Πέμπτη οι απολογίες για το άγριο φονικό στη Ζάκυνθο – Άλλη μια σύλληψη

    Ζάκυνθος


    Αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν τελικά οι κατηγορούμενοι για το φονικό στη Ζάκυνθο με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό Bakari Henderson.

    Όλοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στον Λαγανά ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

    Μετά την απολογία έπεται η επιβολή περιοριστικών όρων οι οποίοι, για την πλειοψηφία των κατηγορουμένων, εκτιμάται πως θα είναι η προφυλάκιση, μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Για τους υπολοίπους ενδέχεται να είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ή καταβολή χρηματικής εγγύησης.

    Στο σύνολό τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τους δικηγόρους τους να μελετούν το κείμενο της δικογραφίας αλλά και το υλικό που υπάρχει. Η υπερασπιστική γραμμή τους έχει να κάνει με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός και ποια από αυτά ήταν τελικά θανάσιμα.

    Νωρίτερα, σύμφωνα με το  imerazante.gr ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού στο Λαγανά εξέδωσε ο Εισαγγελέας Ζακύνθου καθόσον είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του αξιοποιώντας πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους. Επίσης, κάνουν λόγο για καθοριστικής σημασίας πρόσωπο στην τέλεση της αξιόποινης πράξης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου: Καταδίκη των κλιμακούμενων επιθέσεων στη Δικαιοσύνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Η 27χρονη που είχε δεθχεί επίθεση από τον άντρα της άφησε την τελευταία της πνοή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ζάκυνθος: Στον ανακριτή οι οκτώ δράστες της δολοφονίας του Αμερικανού



    ΣΧΟΛΙΑ