• Top Stories

    Στέλιος Παππάς για ΟΑΣΘ: Σημαντική ευθύνη η διοίκηση του – Πρέπει να στεφθεί με επιτυχία

    • NewsRoom

    Στέλιος Παππάς-Αλέξης Τσίπρας σε φιλικό ενσταντανέ


    Ως «στοίχημα που πρέπει η Αριστερά να κερδίσει σαν υπόδειγμα συνολικής οργάνωσης της κοινωνίας» χαρακτήρισε τον ΟΑΣΘ ο πρόεδρος του ΔΣ του οργανισμού, Στέλιος Παππάς, στην πρώτη του δήλωση μετά τον διορισμό του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

    «Πρόκειται για μια μάχη που πρέπει να διεξάγουμε με επιτυχία. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει η Αριστερά να κερδίσει ως υπόδειγμα συνολικής οργάνωσης της κοινωνίας, αφού έχει ως διακύβευμα τα κοινά αγαθά, όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

    «Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε μέχρι το τέλος του 2019. Η ανάθεση αυτού του καθήκοντος σε εμένα είναι σημαντική ευθύνη και πρέπει να στεφθεί με επιτυχία. Θα πρέπει να σηματοδοτήσουμε τη μάχη που θα δοθεί και η οποία έχει καθαρά κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε» πρόσθεσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «ήχησε τα τύμπανα του πολέμου» κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Τι κρύβεται από πίσω

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παππάς : Ξεπαστρεύοντας τους παραδοσιακούς εκδότες και καναλάρχες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Παππάς: O πρόεδρος του ΟΑΣΘ επιτίθεται στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και ζητά το κλείσιμο του STAR Channel



    ΣΧΟΛΙΑ