• Top Stories

    Στα «μαχαίρια» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον ΟΑΣΘ: «Προφανώς σύμπτωση πως πρόκειται για πατέρα υπουργού»

    • NewsRoom

    Στέλιος Παππάς-Αλέξης Τσίπρας σε φιλικό ενσταντανέ


    Έντονη παραμένει η κόντρα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) και της κυβέρνησης αναφορικά με τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και κυρίως τα κριτήρια επιλογής τους.

    Στο στόχαστρο της ΝΔ μετά τον Στέλιο Παππά, τον πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, μπαίνει και ο Ντίμης Αργυρόπουλος, το στέλεχος των ΑΝΕΛ το οποίο στο παρελθόν απασχόλησε την επικαιρότητα με προκλητικές δηλώσεις του.

    Άλλωστε, ο κ. Αργυρόπουλος, ο οποίος είναι φωτορεπόρτερ, δεν φαίνεται να έχει κάποια επαγγελματική εμπειρία πάνω στα θέματα που θα απασχολήσουν τη νέα διοίκηση, πέρα από το γεγονός πως ανήκει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

    «Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο… Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά», αναφέρει η ΝΔ.

    Σε υστερόγραφό της προσθέτει: «Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο ΔΣ του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να “φυτέψουν” μία σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!».

    Νωρίτερα, τη δική του απάντηση στην κριτική είχε δώσει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε με τον ορισμό της διοίκησης «συνεχίζεται η προσπάθεια εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας μας. Οι εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων που έχουν βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς παρανομίας, διαπλοκής, σκανδάλων, κακοδιαχείρισης του ιδιωτικού πλην κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ, που συντηρήθηκε επί 6 δεκαετίες, όσο διαμαρτύρονται, τόσο περισσότερο εκτίθενται, απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.»

    Όσον αφορά τις αντιδράσεις για τον Στέλιο Παππά, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως έχει υπηρετήσει από τη θέση του πρώην προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου αλλά και πως είναι ένα «ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς»!

    «Είναι φανερό ότι ο πανικός τους για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου, δεν μπορεί να κρυφτεί. Άλλωστε, αποτελεί τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει για οικογενειοκρατία η ΝΔ της οικογένειας Μητσοτάκη, με τη γνωστή στο πανελλήνιο ιστορία νεποτισμού και αξιοποίησης του δημόσιου και τραπεζικού χρήματος, που ξεκινά από τον προηγούμενο αιώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης προσέφυγε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ – Τι καταγγέλλει για το νέο ΔΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ΟΑΣΘ ο «Τσε Γκεβάρα» των ΑΝΕΛ που ζήτησε να «φυτέψουν μια σφαίρα στον Στουρνάρα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ για Καμμένο – Noor 1: Να ετοιμάσει την απολογία του για τις επικοινωνίες με ισοβίτη



    ΣΧΟΛΙΑ