• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σπίρτζης: «Η γραβάτα που θα φορέσει ο Τσίπρας θα είναι το μήνυμα για δίκαιη ανάπτυξη»


    Αισιόδοξος για την εύρεση λύσης του χρέους φαίνεται να είναι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός θα φορέσει γραβάτα.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ ο υπουργός δήλωσε ότι, «Ο κ. Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα και θα είναι το μήνυμα για σκληρή δουλειά. Για την οικοδόμηση εθνικού παραγωγικού ιστού, για την ανάκτηση του κοινωνικού κράτους, για το βάθεμα της δημοκρατίας και των θεσμών, που απαξιώθηκαν για δεκαετίες. Θα είναι το μήνυμα γι’ αυτό που ο κ. Τσίπρας οραματίστηκε, τη δίκαιη ανάπτυξη».

    Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι, «ο Πρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται ως φερετζέ τα αντίμετρα γιατί δεν έχει τα βιώματα να κατανοήσει τον πόνο και τις ανάγκες του λαού».

    Αναφερόμενος στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε ότι, «Θέλει να δώσει την εντύπωση ότι έλλειπε από τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, ότι βρισκόταν σε μια μακρινή γωνιά του πλανήτη και επέστρεψε για να μας σώσει».

    Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης πρόσθεσε πως, «Θέλει να ξεχάσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπουργός της ΝΔ, με σημαντικό ρόλο στο κατάντημα της χώρας. Θέλει να ξεχάσουμε τις ελίτ που εκπροσωπεί και τις πολιτικές ομάδες που συμμετείχε και συμμετέχει. Επαίρεται ότι εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα, που δεν γνώρισε ποτέ. Επαίρεται ότι εκπροσωπεί το νέο μεταρρυθμιστικό κομμάτι της πολιτικής, όταν προέρχεται από τις δυνάμεις του νεποτισμού, του παλαιοκομματισμού και του επαγγέλματος “πολιτικός”».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αριστείδης Αλαφούζος αφηγείται…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τη διπρόσωπη στάση της ΕΕ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Ψηφίσαμε τα μέτρα, γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή»



    ΣΧΟΛΙΑ