• Top Stories

    Σοκ στη Ρόδο με καθηγήτρια: Έδενε και έβγαζε τα φρύδια από μαθητές για τιμωρία

    • NewsRoom
    σχολείο καθηγητής καθηγήτρια μαθητής μαθητές


    Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η καταγγελία εναντίον καθηγήτριας Γυμνασίου η οποία φέρεται να τιμωρούσε τους μαθητές της βγάζοντας τους τα φρύδια με τσιμπιδάκι και δένοντάς τους πισθάγκωνα.

    Η καταγγελία εξετάζεται από την αρμόδια επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου, η πειθαρχική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

    Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατήγγειλαν την καθηγήτρια Γυμνασίου- η οποία υπηρετεί στη δυτική πλευρά του νησιού- και τις παράδοξες μεθόδους τιμωρίας, που χρησιμοποιούσε.

    Μεταξύ αυτών, ήταν ότι φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι ενώ οι καταγγελίες μιλούν και για άλλη περίπτωση, όπου έδεσε τα χέρια άλλων μαθητών πισθάγκωνα.

    Τις καταγγελίες ενισχύει και ένα ακόμα συμβάν με μαθητή.

    Όταν ο ανήλικος μαθητής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του, η καθηγήτρια φέρεται πως σχολίασε στη φωτογραφία «ωραίο βρακί» γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και ανησυχία στους γονείς.

    Οι γονείς στη συνέχεια ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου, για το συμβάν και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες γα τη διεξαγωγή έρευνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η επιστολή του πατέρα του 20χρονου σπουδαστή σοκάρει: «Όταν μισείς, τότε είσαι Χρυσή Αυγή»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια διάκριση έλαβε ο Νίκος Γκάλης: Εισήλθε στο Basketball Hall of Fame!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος στην Κολομβία: 254 νεκροί από τεράστια κατολίσθηση λάσπης



    ΣΧΟΛΙΑ