ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα στις 6:46 ώρα Ελλάδας, οι σεισμογράφοι τους κατέγραψαν ασθενή σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που προέρχεται από απόσταση 340 χλμ. νότια της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται θαλάσσιο χώρο 11 χλμ. ΒΒΔ της Γαύδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρέ – καρέ πώς το Αστεροσκοπείο κατέρριψε τη θριαμβολογία Τσίπρα: Κάηκαν 39.000 στρέμματα (pics-video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ψινάκης απαντά για το ερημονήσι «Μύκονος»: Πού βρισκόταν τελικά όταν καιγόταν η ανατολική Αττική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας : Πώς δεν χάλασε τις διακοπές του για 15.000 καμένα στρέμματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.