• Πολιτική

    Συρία: Η Ιβάνκα πίσω από την επίθεση με τους πυραύλους;

    • NewsRoom
    Ιβάνκα

    Ιβάνκα και Ντόναλντ Τραμπ


    Από ότι φαίνεται, η Ιβάνκα Τραμπ, δεν είναι μια απλή… Πρώτη Κόρη του Λευκού Οίκου και των ΗΠΑ. Είναι αποφασισμένη να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και τις ενέργειες του πατέρα της και νέου πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

    Ο λόγος της μετράει και φυσικά επηρεάζει αρκετά τον πατέρα της, σαν άτυπος σύμβουλος του. Έτσι, δείχνει να έχει βάλει αυτή το χεράκι της, πίσω από τις επιθέσεις στην Συρία.

    Όπως αποδεικνύει διπλωματικό σημείωμα, η Ιβάνκα όχι μόνο έπεισε αλλά και ήταν εκείνη που πήρε την τελική απόφαση για την επίθεση με τους πυραύλους στη χώρα της Μέσης Ανατολής, που διέταξε ο Τραμπ.

    Το γεγονός αυτό αναφέρεται στο συγκεκριμένο σημείωμα, στο οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να ενημερώσει τους/τις Τερέζα Μέι και Μπόρις Τζόνσον μέσω του πρέσβη της Βρετανίας στην Ουάσινκτον, Σερ Κιμ Ντέιροχ.

    Πηγές από την εηφμερίδα “Sunday Times”, μιλούν για το σκο που υπέστη ο Τραμπ όταν αντίκρισε τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα χημικά. Αντίθετα από την Ιβάνκα, την οποία ο θάνατος των ανθρώπων αυτών, την νευρίασε και έτσι είχαμε «σημαντική επιρροή στο Οβάλ Γραφείο». Η αντίδραση της κυβέρνησης; «Ισχυρότερη από το αναμενόμενο».

    Μάλιστα, η Πρώτη Κόρη δεν παρέλειψε να… “τιτιβίσει” κιόλας για το γεγονός γράφοντας πως είναι «πληγωμένη και εξοργισμένοι από τις εικόνες της Συρίας μετά την αποτρόπαια χημική επίθεση».

    Στο Twitter, παρ’ όλα αυτά, έγραψε και μετά την επίθεση: «Οι καιροί που ζούμε χρειάζονται δύσκολες αποφάσεις – Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου και την άρνησή του να δεχθεί ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέρκελ και Λαγκάρντ συναντιούνται και συζητούν για το ελληνικό χρέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Μεγάλου: Σε 8 ημέρες αναλαμβάνει τα ηνία της Πειραιώς. Η αγωνία στο κατακόρυφο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντάισελμπλουμ: «Μπορεί να φταίει η κούρασή μου για τις δηλώσεις για τον Νότο»

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ