• Top Stories

    Συνελήφθη ο άνδρας που έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο – Αναζητούν τον συνεργό του

    • NewsRoom


    Στη σύλληψη του υπεύθυνου για τον εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε η Αστυνομία, η οποία παράλληλα αναζητεί τον 26χρονο συνεργό του.

    Πρόκειται για έναν 45χρονο, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, καθώς έβαλε φωτιά στα γραφεία προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

    «Συνελήφθη χθες από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου ο ημεδαπός Ε.Σ. του Γ. 45 ετών, ως υπαίτιος εμπρησμού από πρόθεση, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του πολιτικού κόμματος ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., που εκδηλώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07:24.

    Ο ανωτέρω συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρεθύμνου από όπου έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Παράλληλα αναζητείται ο συνεργός του, ημεδαπός Ε.Π. του Α. 26 ετών.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκαψαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο



    ΣΧΟΛΙΑ