• Top Stories

    Συγκλονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για παιδοκτόνο: «Πρώτη φορά συνάντησα τόσο ψύχραιμο δολοφόνο»

    • NewsRoom
    Αγία Βαρβάρα παιδοκτόνος


    Είναι συγκλονιστικά τα λόγια του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ για τον παιδοκτόνο της Αγίας Βαρβάρας που έπνιξε χωρίς κανένα δισταγμό την 6χρονη κόρη του Στέλλα και μετά έπεσε έτσι απλά να κοιμηθεί, φροντίζοντας μάλιστα να κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα να μοιάζει με διάρρηξη.

    Ειδικότερα, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Πρώτη φορά συνάντησα τόσο ψύχραιμο δολοφόνο. Είχε σκοτώσει την 6χρονη κόρη του και έπαιζε “θέατρο” από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν και αναγκάστηκε να ομολογήσει υπό το βάρος των ενοχοποιητικών στοιχείων. Όχι μόνο “σκηνοθέτησε” διάρρηξη στο σπίτι του και απαγωγή της κόρης του, αλλά φρόντισε να μην αφήσει και τα αποτυπώματα του, αφού όπως μας είπε άνοιξε τα συρτάρια και τα ντουλάπια για να φανεί αναστατωμένο το σπίτι του, με μία φανέλα».

    Αγία Βαρβάρα παιδοκτόνος

    Από τα λόγια του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι ο 60χρονος απόστρατος αστυνομικός προσπάθησε να διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

    Όμως ο παιδοκτόνος δεν υπολόγισε ότι οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών τον είχαν υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή, αφού είχε πέσει σε αντιφάσεις.

    Οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν ποτέ το σενάριο της διάρρηξης με απαγωγή της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από το δήμο Αγίας Βαρβάρας να μην μαζέψει τα σκουπίδια κι έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν στον κάδο απορριμμάτων μέσα σε σακούλες τη σορό του παιδιού.

    Διαβάστε εδώ όλη την κυνική ομολογία του παιδοκτόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ‘κανε κι αυτό: Ο Ερντογάν μπλόκαρε τη Wikipedia στην Τουρκία!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Αλαζονεία, ψέματα και φόροι δίχως τέλος από τον Αλέξη Τσίπρα 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κούρεμα 450 εκατ. από το 2018 σε επιδόματα και μείωση συμβασιούχων με το νέο Μνημόνιο



    ΣΧΟΛΙΑ