ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης που διενεργείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατος του 7χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία που εντοπίστηκε χθες νεκρό στη θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, κοντά στον προβλήτα όπου είναι ο χώρος προσωρινής διαμονής των προσφύγων.
Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.
Οι γονείς του 7χρονου που συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κως: Έξι τρομακτικά βίντεο από τον σεισμό – Πολίτες τρέχουν να σωθούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο 39χρονος Τούρκος που έχασε τη ζωή του στον σεισμό στην Κω
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγικό: Πνιγμένο βρέθηκε το επτάχρονο αγόρι που είχε εξαφανισθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές καθώς οι αγορές αποτιμούν μια νέα «κανονικότητα» στον Περσικό Κόλπο
- Το eBay απέρριψε την προσφορά εξαγοράς 56 δισ. δολαρίων της GameStop
- Πώς γίνεται το restart των αγροτικών επιδοτήσεων από την ΑΑΔΕ – Πάνω από 2,2 δισ. ευρώ σε 600.000 αγρότες
- Politico: Η έλλειψη λιπασμάτων απειλεί την Ευρώπη – Γιατί το πραγματικό σοκ στα τρόφιμα έρχεται το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.