• First Top Stories

    Πλήθος εφοπλιστικού κόσμου στο “ύστατο χαίρε” για τον Αλέξανδρο Γουλανδρή (pics)

    • NewsRoom
    Γουλανδρής


    Μέσα σε πλήθος κόσμου κηδεύτηκε την Τετάρτη, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο πάλαι ποτέ καταξιωμένος εφοπλιστής, Αλέξανδρος Γουλανδρής, που “έφυγε” από τη ζωή στην ηλικία των 91 ετών, λίγες εβδομάδες μετά τον χαμό της γυναίκας του.

    Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι και εκεί βρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του μεγάλου εφοπλιστή. Η κηδεία, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

    Βρέθηκαν για τελευταία φορά κοντά του εφοπλιστές από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, Έλληνες επιχειρηματίες, η βασίλισσα Ισπανίας Σοφία, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπως και πολιτικοί. Εκεί ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουπλής, η πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη και η Λούκα Κατσέλη.

    Φυσικά, σχεδόν όλοι οι συγγενείς και φίλοι έδωσαν το “παρών” στην κηδεία, ερχόμενοι μάλιστα αρκετοί από Λονδίνο και Νέα Υόρκη: η Εύη Γουλανδρή Σωσσίδη, η Κατερίνα Γουλανδρή Καϊρη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός, ο Πέτρος Γουλανδρής, η Αλίκη Γουλανδρή, ο Γιώργος-Μιχάλης Γουλανδρής. Επίσης ήταν ο εφοπλιστής Ευθυμίου, ο Αλέξανδρος Εμπειρίκος, ο Σπύρος Πολέμης, ο Λεωνίδας Πολέμης, η Αλεξάνδρα Καρρά, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο συγγραφέας Μανώλης Τσακίρης αλλά και ο Γιώργος με τη Λίντα Λιβανού.

    Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

    Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Παύλο
    Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του Τατιάνα
    Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη
    Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής
    Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία
    Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός
    Ο εφοπλιστής Νίκος Ευθυμίου

    Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης/protothema.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «επέστρεψε» στην Κρήτη – Αύριο η ταφή του τέως πρωθυπουργού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Αλ. Τσίπρα στην κηδεία του Κων. Μητσοτάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπαδήμος: «Πίστευα ότι η αλληλογραφία είχε ελεγχθεί όπως κάθε φορά»

     



    ΣΧΟΛΙΑ