• Πολιτική

    Παραμένουν στις Βρυξέλλες Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χουλιαράκης (video)

    Τσακαλώτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών


    Το Eurogroup διαπίστωσε πως έχουν κλείσει τα περισσότερα ζητήματα που αφορούν την αξιολόγηση, δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των Υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης.

    Για τα επόμενα εκκρεμή ζητήματα οι διαβουλεύσεις θα εντατικοποιηθούν και θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες, τόνισε ο κ. Τσακαλώτος που για τον λόγο αυτό αποφάσισε να παραμείνει  στη βελγική πρωτεύουσα τόσο ο ίδιος, όσο η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

    Νωρίτερα, ο κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει εξηγήσει πως παραμένουν ανοιχτά σημαντικά ζητήματα στη διαπραγμάτευση, για τα οποία θα υπάρχουν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες στις Βρυξάλλες. Όπως ξεκαθάρισε πριν από την τελική πολιτική συμφωνία θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ενώ δεν μπόρεσε να εγγυηθεί πως οι συζητήσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο  Eurogroup της 7ης Απριλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τις Βρυξέλλες» – Δεν επιστρέφουν οι Θεσμοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόιμπλε: «Υπάρχει δυσκολία να βρεθεί συμφωνία με την Ελλάδα» – Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Τσακαλώτου-Δανειστών



    ΣΧΟΛΙΑ