• Top Stories

    Η Κατερίνα Παπακώστα ζητά από τον Αδ. Γεωργιάδη «να απεκδυθεί του θεσμού του αντιπροέδρου της ΝΔ»

    • NewsRoom


    Κριτική στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδ. Γεωργιάδη ασκεί μέσα από ανάρτηση της στο Facebook η βουλευτής Β΄Αθηνών του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα, αναφορικά με τη στάση του στην εξεταστική για την Υγεία. Μάλιστα, η κ. Παπακώστα ζητά από τον κ. Γεωργιάδη να απεκδυθεί του θεσμού του αντιπροέδρου έως ότου ολοκληρωθεί η εξεταστική.

    «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», σημειώνει η Κατερίνα Παπακώστα. «Επίσης», συνεχίζει, «η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

    papakosta

    Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει πως η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία γίνεται με σκοπό  να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, κατά κύριο λόγο τον ίδιο και δευτερευόντως τους κκ. Βορίδη και Λοβέρδο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην κ. Παπακώστα με αφορμή δηλώσεις της με τις οποίες υποστήριζε πως θα ήταν καλό η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει υπέρ των αντιμέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης εύχεται Χριστός Ανέστη με ένα … πολιτικό μήνυμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Βάκη, κρατά το Άγιο Φως που κατηγορούσε ως «ψευτοθαύμα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλ. Τσίπρας: «Μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε πιο ψηλά» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ