• Πολιτική

    Π. Φάληρο: Ο ληστής δεν κρυβόταν μόνο στη ντουλάπα – Ποια η υπόθεση των Αρχών

    • NewsRoom
    Π. Φάληρο


    Σε “κουίζ” για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η υπόθεση με το φιάσκο στο Π. Φάληρο και το που κρύφτηκε τελικά ο ληστής, που τελικά διέφυγε. Οι Αρχές έχουν σίγουρα καταλήξει ότι δεν κρυβόταν μόνο στην ντουλάπα, αλλά, παρά το γεγονός ότι έγινε αντιληπτός μέσω της κάμερας και το ότι βρέθηκε σφαίρα μέσα στην ντουλάπα, ακόμα δεν τον έχουν ταυτοποιήσει.

    Η σφαίρα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στην ντουλάπα, αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο ληστής κρατούσε όπλο αλλά και εφεδρικές σφαίρες, ούτως ώστε σε περίπτωση που τα χρειαζόταν, να τα χρησιμοποιούσε. Αυτόματα, καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνο ήταν να ανοίξουν οι πόρτες της ντουλάπας, καθώς αυτός που θα το έπραττε, θα δεχόταν κατευθείαν τα πυρά του ληστή.

    Πάντως, το μόνο σίγουρο στο οποίο έχουν καταλήξει οι Αρχές, είναι ότι ο τέταρτος και τελευταίος δράστης, δεν βρισκόταν για 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα. Αφού αρχικά προσπάθησε να αποδράσει, δεν τα κατάφερε και κατά πάσα πιθανότητα ανέβηκε στο πατάρι του διαμερίσματος για αρκετή ώρα. Προφανώς, περίμενε να φύγουν οι αστυνομικοί και όλοι όσοι είχαν σχέση με τη διαλεύκανση της υπόθεσης, προκειμένου να εξαφανιστεί.

    Αφού έφυγαν οι αστυνομικοί, κατέβηκε και κρύφτηκε στην ντουλάπα μέχρι να κοιμηθούν οι ένοικοι. Όμως, προδώθηκε, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει για τόσες ώρες τη φυσική του ανάγκη, με αποτέλεσμα η δυσοσμία που έβγαινε από την ντουλάπα να τον κάνει αντιληπτό από τον γιο της γυναίκας που έμενε στο διαμέρισμα. Εκείνος, απείλησε τον γιο με το όπλο και όπως είναι λογικό, κατάφερε να αποδράσει και να φύγει χωρίς πρόβλημα από την πολυκατοικία.

    Η εκτίμηση των ειδικών κάνει λόγο για παραμονή του αλλοδαπού στην ντουλάπα το πολύ για 3-4 ώρες, ενώ, παρά το γεγονός ότι η κάμερα του διαμερίσματος “τον έπιασε” εν ώρα δράσης, το full face που φοράει, κάνει εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση ταυτοποίησής του, παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία που υπήρχε εξ’ αρχής από τις Αρχές.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα η δημοπρασία της γραμμής «4» του μετρό – Το καλοκαίρι του 2018 αναμένεται ο ανάδοχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλλας, Γερμανός, Μηνά, Κόουπ: Τέσσερις επιχειρηματίες κόντρα στη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Σταμάτη: «Γιορτάζουμε σήμερα εγώ και ο γιος μου»



    ΣΧΟΛΙΑ