• Top Stories

    Όρμισε πάνω στον παιδοκτόνο η μητέρα της 6χρονης Στέλλας: «Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς»

    • NewsRoom
    παιδοκτόνος

    Η 6χρονη Στέλλα


    Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση της μητέρας της άτυχης Στέλλας Εικοσπεντάκη, Πόπης, με τον παιδοκτόνο σύζυγό της, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό που συντάραξε το πανελλήνιο.

    Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του ALPHA, η γυναίκα όρμησε και προσπάθησε να τον χτυπήσει, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.
    “Είναι ηθικό χρέος μου να απαλλάξω το κοινωνικό σύνολο από σένα… Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια”, φώναζε η μητέρα στον  61χρονο πρώην αστυνομικό, ο οποίος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στον ανακριτή και αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

    Ο άνδρας που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του φέρεται μάλιστα να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στον ψυχίατρο, για να του χορηγήσει φάρμακα, διότι ισχυριζόταν πως δεν ένιωθε καλά.

    Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

    «Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης είναι αδιανόητο. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό προβλημα ο δράστης. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά – να μην τα χαρακτηρίσω – τις κραυγές απόγνωσης ότι «κάποιος πήρε το παιδί» τα θεωρώ απαράδεκτα».

    Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριο έγκλημα στον Βόλο με θύμα 37χρονο – Η Αστυνομία ανακρίνει τον αδελφό του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ως ένα βίαιο άνθρωπο περιγράφει τον παιδοκτόνο της μικρής Στέλλας πρώην συνάδελφός του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ