• Top Stories

    Η Μέρκελ δέχθηκε γιουχαΐσματα από ακροδεξιούς στο Μόναχο (video)

    • NewsRoom
    Άνγκελα Μέρκελ

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ


    Δέκτης… γιουχαϊσμάτων από ακροδεξιούς έγινε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κλείνοντας με ομιλία την προεκλογική της εκστρατεία στο Μόναχο.

    Στον χώρο της ομιλίας, λίγο πριν ξεκινήσει, εισέβαλαν ακροδεξιποί του κόμματος AfD και άρχισαν να φωνάζουν και να σφυρίζουν.

    Λόγω του περιστατικού οι διοργανωτές αύξησαν την ένταση των μικροφώνων.

    «Με σφυρίγματα και φωνές, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξει το μέλλον της Γερμανίας», ανέφερε η Μέρκελ από το βήμα, απευθυνόμενη στην ομάδα που την αποδοκίμασε.

    Η ίδια κράτησε την ψυχραιμία της και παρόλο που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην ομιλία της, η καγκελάριος αποφάσισε να απευθυνθεί στο κοινό που την αποδοκίμασε με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνγκελα Μέρκελ αποδοκιμάζεται από διαδηλωτές. Σε συγκέντρωση στη Χαϊδελβέργη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, άγνωστοι της πέταξαν ντομάτες, αφήνοντάς της έναν ανεπαίσθητο λεκέ στο κόκκινο σακάκι της.

    Λίγο νωρίτερα στο Βερολίνο, ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD Μάρτιν Σουλτς, μίλησε για τελευταία φορά πριν ανοίξουν οι κάλπες, ενώπιον των φίλων του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοιχεία-φωτιά για τον ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» – Χρωστά 2 εκατ. ευρώ στο δημόσιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Κατάρ απαντά στα περί «fake news» του Κατρούγκαλου για την απόσυρση των επενδύσεων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέος συναγερμός στο Μεξικό από σεισμό 6,2R – Ήχησαν οι σειρήνες



    ΣΧΟΛΙΑ