• Top Stories

    Μέγαρο Μαξίμου: «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά»

    tsipras Τσίπρας Μαξίμου


    Αντεπίθεση στη Νέα Δημοκρατία και την επικριτική ανακοίνωσή της για τη μη επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup του Μαρτίου, παρά τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει τον περασμένο Φεβρουάριο η κυβέρνηση, επιχειρεί να δώσει το Μέγαρο Μαξίμου.

    Μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση κατηγορεί τη ΝΔ πως λειτουργεί υπονομευτικά, καθώς έσπευσε να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης στην ελληνική πλευρά.

    Η απάντηση του γραφείου Tύπου του Πρωθυπουργού στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει :

    «Μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο Πρόεδρός του κ. Ντάισελμπλουμ, όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία.

    Λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά.

    Αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί.

    Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: «Η Κυβέρνηση αντιπαρατάσσει νέα ψέματα και φτηνή προπαγάνδα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραμένουν στις Βρυξέλλες Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χουλιαράκης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τις Βρυξέλλες» – Δεν επιστρέφουν οι Θεσμοί



    ΣΧΟΛΙΑ