• Πολιτική

    Η μαντινάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

    Μητσοτάκης


    Με φίλους της Νέας Δημοκρατίας και τα τοπικά στελέχη συναντήθηκε σε καφετέρια αμέσως μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ χειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του και πήρε ευχές να επιστρέψει ως πρωθυπουργός. Μάλιστα άκουσε και μαντινάδες από τον Μανώλη Παπουτσιδάκη, ο οποίος του είπε να … μην ψηφίσει του ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα.

    “Ο κρητικός δεν προσκυνά, είναι σκληρός σαν πέτρα, μην υπογράψεις πρόεδρε, του ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα” έλεγε η μαντινάδα..”.

    Το βίντεο με τη μαντινάδα: 

    https://www.facebook.com/goodnet.gr.3/videos/1661920347169733/

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στο Ρέθυμνο. «Σήμερα, πριν από ακριβώς 196 χρόνια, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον δύσκολο αγώνα για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη. Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

    «Δεν εγκλωβιζόμαστε, όμως, μόνο στο ένδοξο παρελθόν», σημείωσε και πρόσθεσε: « Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι χρέος της δικής μας γενιάς, είναι να πετύχουμε μία καινούργια εθνική επανεκκίνηση. Με ενότητα, με ομοψυχία και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας, στις αξίες του Έθνους μας».

    Με πληροφορίες και φωτογραφίες από ΑΠΕ, Ευρωκίνηση, GOODnet.gr



    ΣΧΟΛΙΑ