• Top Stories

    Λοβέρδος σε Κατρούγκαλο: Είσαι πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται πολιτικά εδώ και εκεί

    • NewsRoom

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού Γιώργο Κατρούγκαλου κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

    Έναυσμα της αντιπαράθεσης στάθηκε το συνέδριο της Εσθονίας και η μη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτό, ο συμψηφισμός κομμουνισμού – ναζισμού, αλλά και τα όσα έγιναν μετά την ανάρτηση της Εύας Καϊλή για τον παππού της.

    Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τον Γιώργο Κατρούγκαλου υπάλληλο υπουργών του ΠΑΣΟΚ με ευέλικτη και εύκαμπτη μέση, και πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται πολιτικά εδώ και εκεί. Ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντας ότι με τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος έχει αυτοπροσδιοριστεί από όσους τον άκουσαν και τον είδαν.

    Λίγη ώρα πριν, ο κ. Κατρούγκαλος σχετικά με το ζήτημα για την Εύα Καϊλή έκανε λόγο για ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ με πτωματοπολεμικά επιχειρήματα, που αρχικά μιλούσε για σφαγή του παππού της και μετά ομολόγησε ότι δεν είχε καμία σχέση εξ αίματος με εκείνον.

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα έγιναν από τη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας επεσήμανε πως τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αφορούν ψηφαλάκια και ψηφοθηρία και πως ο ίδιος αλλά και το κόμμα του καταδικάζουν εξ ορισμού όλα τα καλλιστεία καθαρμάτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος στο FB με Βέργο και Καϊλή: Αφού ο πατέρας σου γεννήθηκε το 1955 πώς σκότωσαν τον παππού σου 6 χρόνια πριν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Καϊλή κατακεραυνώνει τον Πολάκη: Ο καθεστωτικός ΣΥΡΙΖΑ δολοφονεί ηθικά όποιον διαφωνεί μαζί του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Daily Mail απαντάει στον βρώμικο πόλεμο του Politico για την Μύκονο: Είναι το νησί των σούπερ πλουσίων



    ΣΧΟΛΙΑ