ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γαλάζια μάχη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, το «ρινγκ» του Λευκού Πύργου, πρώην υπουργός πάει… Σαμαρά κι ένα πολιτικό quiz
Τη μετονομασία του Υπερταμείου σε Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, στο συνέδριο που διεξάγεται από τον οργανισμό, πριν από λίγο.
«Μετονομάζεται έτσι γιατί αυτός είναι πλέον ο ρόλος του, να μετατρέπει τη δημόσια περιουσία σε παραγωγικό κεφάλαιο, να κινητοποιεί επενδύσεις, να λειτουργεί ως μοχλός μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.
Η ώρα είναι τώρα», είπε ο υπουργός, προσθέτοντας πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Οφείλει να επενδύσει, να επιταχύνει, να τολμήσει. Να αφαιρέσει τον φόβο από την εξίσωση του μέλλοντος. Να διαγράψει από τον συλλογικό της λεξιλόγιο το “δεν” από το “δεν γίνεται”», κατέληξε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Στάσσης: Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβακία οι επόμενοι σταθμοί για τη ΔΕΗ
Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Αγόρασε φορτηγό πλοίο αξίας 37,5 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωομάδα ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ υπέγραψε «λευκή επιταγή» στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων
- Χρηματιστήριο: Στις 2.505 μονάδες ο δείκτης για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια
- Eurostat: Τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην τιμή του ντίζελ στην ΕΕ πέτυχε η Ελλάδα
- Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη – Τι απαντά ο ίδιος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.