ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, στις 21 Ιουνίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου μοιράστηκε μία φωτογραφία του συζύγου της Γιώργου Μυλωνάκη, με τους δύο γιους τους από μικρότερη ηλικία.
Στη φωτογραφία φαίνεται ο Γιώργος Μυλωνάκης με τα παιδιά του σε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία
«Οι αγάπες μου σε μια φωτογραφία», έγραψε η δημοσιογράφος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στον σύζυγό της για τη Γιορτή του Πατέρα.

Θυμίζουμε ότι ότι ο Γιώργος Μυλωνάκης υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό για 26 ημέρες.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, όπου συνέχισε τη θεραπεία του.
Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας σε αντίστοιχο κέντρο στην Αθήνα. Στις 14 Ιουνίου πήρε οριστικό εξιτήριο και πλέον συνεχίζει την ανάρρωσή του στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.
Διαβάστε επίσης:
Νεφέλη Λιβιεράτου: Σε σχέση με γιο γνωστού εφοπλιστή (pics)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Τα πιο ακριβά και exclusive εστιατόρια που επιλέγουν στη Νέα Υόρκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.