• Top Stories

    Λονδίνο – Τρομοκρατική επίθεση: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συγγενών των αγνοουμένων

    • NewsRoom
    αγνοούμενη - τρομοκρατική επίθεση

    Sara Zelenak


    Πέντε άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στη Γέφυρα του Λονδίνου και την αγορά Μπόροου. Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συγγενών και φίλων τους, που μέσω των κοινωνικών δικτύων προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

    αγνοούμενη - τρομοκρατική επίθεση
    Sara Zelenak

    Η 21χρονη Αυστραλή εργαζόταν στο Λονδίνο ως μπέιμπι σίτερ και επικοινωνούσε με τη μητέρα της καθημερινά. Βρέθηκε στην Γέφυρα του Λονδίνου μαζί με φίλους της και από τότε η οικογένειά της δεν έχει λάβει καμία πληροφόρηση για εκείνη.

    «Την κόρη της φίλης μου, Sara Zelenak, την είδαν τελευταία φορά στη Γέφυρα του Λονδίνου και έγινε μάρτυρας των τρομοκρατικών επιθέσεων. Αποχωρίστηκε τους φίλους και έκτοτε δεν την έχουν ξαναδεί. Το τηλέφωνό της χτύπαγε χωρίς να απαντήσει και τώρα η μπαταρία πρέπει να έχει τελειώσει», έγραψε στο Facebook οικογενειακή φίλη δίνοντας και άλλες πληροφορίες για το πρόσωπο της 21χρονης.

    τρομοκρατική επίθεση λονδίνο
    Ignacio Echeverria

    Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και ένας Ισπανός, ο 39χρονος Ignacio Echeverria που εργάζεται στην HSBC. Σύμφωνα με πληροφορίες, προστάτεψε μία γυναίκα από την επίθεση με το skateboard του. Φίλοι και συγγενείς τον αναζητούν μέσω ενός ντεντέκτιβ, ενώ ο αδελφός του έγραψε ότι, «Τον είδαν να πέφτει αφού υπερασπίστηκε μία γυναίκα με το skateboard του».

    λονδίνο
    Xavier Thomas

    Ο Γάλλος Xavier Thomas αναφέρεται ότι αγνοείται, ενώ η φίλη του φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση. Η αδερφή της φίλης του ζητούσε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να μοιραστούν το πόστ της στο οποίο τόνιζε ότι ο Xavier δεν ήταν ανάμεσα στους τέσσερις Γάλλους που εντοπίστηκαν μετά την επίθεση.

    λονδίνο
    Sebastian Belanger

    Ένας ακόμη Γάλλος πολίτης που βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι ο 36χρονος Sebastian Belanger, η φίλη του οποίου απευθύνει εκκλήσεις μέσω Facebook για να τον εντοπίσει.

    «Ακόμη δεν έχω νέα. Παρακαλώ αν κάποιος τον έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μου», έγραψε στο Facebook η Gerda Bennet σύμφωνα με την οποία ο σύντροφός της ήταν ακριβώς στο σημείο της επίθεσης όταν αυτή συνέβη.

    Όπως εξήγησε μάλιστα σε συνέντευξή της κάλεσε επανειλημμένα στο κινητό του χωρίς όμως να λάβει απάντηση. «Νομίζω ότι έχασε το κινητό του γιατί τώρα είναι κλειστό, έτσι νομίζουμε ότι τελείωσε η μπαταρία. Καλέσαμε παντού και δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Όλοι οι φίλοι του πήγαν στα νοσοκομεία αλλά δεν υπήρχε καμία πληροφορία για αυτόν».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι του τον είδαν τελευταία φορά λίγο αφού το λευκό βαν έπεσε πάνω σε μία παμπ στην Borough High Street και οι τρεις τρομοκράτες βγήκαν από αυτό και άρχισαν να μαχαιρώνουν.

    λονδίνο
    Socaine Drz

    Τέλος, ο πέμπτος αγνοούμενος πιστεύεται ότι είναι ο Socaine Drz, άγνωστης ηλικίας και καταγωγής, για τον οποίο η θεία του απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες μέσω Facebook.

    «Παρακαλώ αν κάποιος έχει δει τον ανιψιό μου Socaine Drz παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου όσο το δυνατό συντομότερα», έγραψε συγκεκριμένα η Hatice Bodur τονίζοντας την αγωνία της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίση στο Κατάρ: Ο ρόλος των ΗΠΑ και οι Τζιχαντιστές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ιταλική κρίση χρέους θα κάνει την ελληνική να μοιάζει παιχνιδάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικηγόροι, λογιστές και γιατροί που δεν κόβουν αποδείξεις απειλούνται με πρόστιμα έως 5.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ