ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του 21χρονου που έχει συλληφθεί για τη βόμβα, που τοποθετήθηκε σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο την Παρασκευή τραυματίζοντας 30.
Σύμφωνα με το Sky news, o Γιάγια Φαρούκ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου έξω από εστιατόριο στην περιοχή Χάουνσλο.
Εκτός από τον 21χρονο, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας 18χρονος που συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας στο λιμάνι του Ντόβερ.
Ο 18χρονος, ο οποίος πιστεύεται πως είναι Ιρακινός πρόσφυγας που ζούσε εδώ και τρια χρόνια στη Βρετανία, λέγεται ότι είναι αυτός που άφησε τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στον συρμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λονδίνο: Η βόμβα περιείχε το εκρηκτικό «Μητέρα του Σατανά»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ένας 18χρονος ύποπτος για την επίθεση στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Οι νέοι στο επίκεντρο της Ελλάδας του αύριο – Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2026 ανακηρύχθηκε η Θέρμη
- Γκίκας από Άγιο Ευστράτιο: Εγκαινιάζουμε ένα υπερσύγχρονο Σκάφος – Πλωτό ασθενοφόρο που προσθέτει νέες δυνατότητες στο Λιμενικό
- Κικίλιας: «Ολοκληρώθηκαν πληρωμές 22,16 εκ. ευρώ για το μεταφορικό ισοδύναμο»
- Αγρότες: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια (Βίντεο)