• Top Stories

    Κιμ Γιονγκ Ουν: Καταγγέλλει ότι οι ΗΠΑ και η Ν. Κορέα θέλουν να τον δολοφονήσουν!

    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν


    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι η CIA σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας επεξεργάζονται σχέδιο δολοφονίας του!

    Μάλιστα, η Πιονγιάνγκ πιστεύει ότι αυτό θα το πράξουν χρησιμοποιώντας βιοχημικές ουσίες και κατηγορεί ευθέως την Ουάσινγκτον και τη Σεούλ ότι οργανώνουν μυστικά την εκτέλεση του βορειοκορεάτη ηγέτη.

    Οι καταγγελίες αυτές ωστόσο είναι αρκετά σοβαρές καθώς έρχονται από επίσημα «χείλη», όπως το υπουργείο Ασφαλείας της Βόρειας Κορέας, το οποίο θεωρεί ότι αμφότερες ΗΠΑ και Νότια Κορέα έχουν καταστρώσει μια «μοχθηρή δολοπλοκία», η οποία περιλαμβάνει άγνωστες «βιοχημικές ουσίες» -συμπεριλαμβανομένων ραδιοενεργών και τοξικών νανοσωματιδίων»- για να σκοτώσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια τελετής στην Πιονγιάνγκ.

    Επιπλέον, συνεχίζει η έκθεση του υπουργείου, το «φονικό σχέδιο» ανακαλύφθηκε έγκαιρα από τις αρχές μετά από ενδελεχή έρευνα και απετράπη αποφασιστικά.

    «Η φρικτή συνωμοσία που αποκαλύφθηκε πρόσφατα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου αφού αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια όχι μόνο ενάντια στη Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας αλλά και ενάντια στη δικαιοσύνη, και πράξη που θα μπορούσε να καταστρέψει το μέλλον της ανθρωπότητας», αναφέρει η έκθεση.

    Όπως μάλιστα επισημαίνει, η Πιονγιάνγκ είναι αποφασισμένη «να ξετρυπώσει και να καταστρέψει χωρίς έλεος και τον τελευταίο τρομοκράτη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελλάδα όπως Ισπανία; Έρχονται χιλιάδες πλειστηριασμοί και θα τους κάνει όλους ο Αλέξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του έδωσαν 38 εκατ. ευρώ και δίνει τα 20 εκατ. ευρώ. Λέγεται διαπλοκή αυτό;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τρία στα τρία» κατά του παράνομου τζόγου από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ