• Ελλάδα

    Καμμένος: «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πολιτικούς αντιπάλους που τον σέβονταν»

    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Στην ιδιαίτερη κόντρα που είχε με το ΠΑΣΟΚ αλλά και τους εσωκομματικούς αντιπάλους του, εστίασε ο Πάνος Καμμένος στα λόγια του για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη:

    «Είχε πολιτικούς αντιπάλους που τον σέβονταν. Είχε και εχθρούς που τον πολέμησαν χωρίς πολιτική ηθική και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.  Τον πολέμησαν σκληρά το σύστημα ΠΑΣΟΚ 1981 – 89 και τα οικονομικά συμφέροντα. Τον ανέτρεψαν μέσα από το δικό του κόμμα άνθρωποι που ανέδειξε στην πολιτική ζωή. Μετά το 1993 στο γραφείο του είχε μια μικρή ταμπέλα που ανέγραφε “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο”».

    Δεν δίστασε να αναφερθεί και ονομαστικά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά:

    «Ο Αντώνης Σαμαράς έπληξε πισώπλατα την παράταξη που τον ανέδειξε αδιαφορώντας για τα συμφέροντα της χώρας και τον ελληνικό λαό. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δέχθηκε λυσσαλέο πόλεμο από ΜΜΕ. Εκείνος ο πόλεμος μου θυμίζει τον πόλεμο που δέχεται η σημερινή κυβέρνηση. Πόλεμος που ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης φθάνοντας ακόμα στο σημείο να αμφισβητήσουν την αντιστασιακή του δράση. Ο Τέλης Γιαννακουδάκης που δημοσίευσε την φωτογραφία στην Αυριανή, μου ζήτησε να τον πάω στον Μητσοτάκη για να ζητήσει συγνώμη».

    «Κάποια στιγμή η αλήθεια πρέπει να αποκατασταθεί. Αν σήμερα αυτοί που πρόδωσαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη  βρίσκονται στα έδρανα της ΝΔ αυτό είναι ζήτημα της ΝΔ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βούτσης: «Ο Μητσοτάκης είχε απαράμιλλο πάθος και βοηθούσε σε δύσκολες περιόδους της χώρας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήξερε πως απαιτείται να πηγαίνεις και κόντρα στο ρεύμα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουτσούμπας: «Το ΚΚΕ αναγνωρίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως έναν μεγάλο, ικανό αντίπαλο»



    ΣΧΟΛΙΑ