ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με 2-0 σετ νίκησε η Μαρία Σάκκαρη την Πολίνα Κουντερμέτοβα από το Ουζμπεκιστάν, στην πρεμιέρα του WTA 250 Athens Open.
Η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε σπουδαία νίκη και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του τουρνουά, που διεξάγεται επί ελληνικού εδάφους.
Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο αρραβωνιαστικός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος την εμψύχωνε και πανηγύριζε τον κάθε πόντο της.
Δείτε το βίντεο:
Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Vanda Pharmaceuticals Athens Open WTA 250.
Αμέσως μετά τη νίκη της, η αθλήτρια δήλωσε σχετικά με το τένις στην Ελλάδα ότι έχει εκτοξευτεί τρομερά.
«Με τον Τσιτσιπά έχουμε βάλει το ”κερασάκι στην τούρτα”», δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.
Τι δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη:
Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστή την είδηση του αρραβώνα του γιου του με την αθλήτρια τα Χριστούγεννα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Μαρία Σάκκαρη, ο γάμος αναμένεται να γίνει μέσα στο 2027.
«Ετοιμάζουμε έναν “μικρό” γάμο με 500–600 καλεσμένους. Θα είναι ωραία και είμαι τόσο ενθουσιασμένη», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.
Διαβάστε επίσης:
«Ετοιμάζουμε έναν μικρό γάμο με 500–600 καλεσμένους»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στις μαγικές Βαλεαρίδες Νήσους με καλή παρέα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 14+1 ερωταπαντήσεις για το νομοσχέδιο επαγγελματικής ασφάλισης
- Οι «Έλληνες» του Μουντιάλ 2026 έμειναν… θεατές: Μόλις 1.414 λεπτά παρουσίας
- Σε δημόσια διαβούλευση έως και τις 27/7 το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης
- Σύνταξη πριν από τα 62: Ποιοι μπορούν να φύγουν έως και 8,5 χρόνια νωρίτερα – Οι κερδισμένοι των μεταβατικών διατάξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.