• Top Stories

    Καμμένος- Noor1: Προς αρχές Σεπτεμβρίου η συζήτηση για την εξεταστική

    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Μετά την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής, που έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου η αναβληθείσα συνεδρίαση για την συζήτηση της πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστική επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει την υπόθεση του Noor 1 και του κ. Πάνου Καμμένου.

    Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η συζήτηση για την εξεταστική δεν μπορεί να γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί πυκνό νομοθετικό έργο και επίσης θα απουσιάζει στο εξωτερικό ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

    Υπό αυτά τα δεδομένα η συζήτηση της εξεταστικής δρομολογείται για αρχές Σεπτεμβρίου.

    Επίσης, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι υπήρξε πρόταση από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ προκειμένου η σχετική συζήτηση να γίνει σήμερα το μεσημέρι, πρόσθεσε όμως ότι η ΝΔ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αίτημα καθώς ήδη έχουν γίνει αλλαγές στο πρόγραμμά της.

    Κλείνοντας, ο κ. Βούτσης εξέφρασε την θλίψη του για τα θύματα του σεισμού στην Κω και επισήμανε ότι από την ενημέρωση που έχει από τους υπουργούς που ήδη έχουν μεταβεί στο νησί η κατάσταση βαίνει ομαλοποιούμενη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυρίτσης για υπόθεση Noor1: Να κληθεί ο Καμμένος από τον εισαγγελέα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ατάκα Τζανακόπουλου για Noor1: Γιατί να γίνει εξεταστική για τη συνομιλία με έναν πολίτη;

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Θεοδωράκης για Καμμένο – Noor1: «Δεν μπορεί ένας υπουργός να καθοδηγεί έναν ισοβίτη»



    ΣΧΟΛΙΑ