• Top Stories

    Τζανακόπουλος: Προσπάθεια της ΝΔ για δημιουργία εντυπώσεων το αίτημα Εξεταστικής για Καμμένo

    Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Η Δικαιοσύνη θα πάρει τις αποφάσεις της για την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

    «Η απόφαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αφορά νομικά ζητήματα, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που θεωρεί ορθό και στην περίπτωση του κ.Γεωργίου. Το ζήτημα του ελλείμματος του 2009 δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα. Όλη η δημοσιονομική προσαρμογή στηρίζεται στο έλλειμμα που καταγράφηκε το 2009. Δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα συζήτησης. Η Δικαιοσύνη θα πάρει τις αποφάσεις της».

    -Ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Τσακαλώτου και Παππά στο νομοσχέδιο για τη διαστημική υπηρεσία- τεχνικά ζητήματα, είπε, έχουν επιλυθεί.

    Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε πει ότι:

    • Το ΑΕΠ έχει αυξηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2017
    • Έχουν δημιουργηθεί 256.000 νέες θέσεις εργασίας
    • Στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το πρόγραμμα όταν και προβλέπεται.
    • Θέλουμε την επιστροφή της χώρας στις αγορές χρήματος για να εξυπηρετούμε τα δάνειά μας.Ερωτηθείς για την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι πρόκειται για προσπάθεια της ΝΔ για δημιουργία εντυπώσεων. «Δεν θα παίξουμε στο τερέν της ΝΔ, είμαστε στη μάχη με την πραγματική διαφθορά».

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε ότι οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας αποτελούν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Αντιθέτως, υποστήριξε ότι είναι θεμιτή η κριτική στις αποφάσεις.

    Για τις πληροφορίες περί ανασχηματισμού: Όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλονται, αλλά γίνεται συζήτηση επί επικείμενων ανασχηματισμών «όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ατάκα Τζανακόπουλου για Noor1: Γιατί να γίνει εξεταστική για τη συνομιλία με έναν πολίτη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυρίτσης για υπόθεση Noor1: Να κληθεί ο Καμμένος από τον εισαγγελέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θέμα δεδηλωμένης θέτει ο Μητσοτάκης λόγω Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ