ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν πείστηκε η ανακρίτρια Πρωτοδικών της Κω από τις απολογίες του ο 41χρονου πατέρα που εξέδιδε για πέντε ευρώ την ανήλικη κορούλα του από τα 10 της χρόνια, αλλά ούτε και ο 67χρονος που φέρεται να την βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Ο 41χρονος, που πάσχει από μια μορφή αναπηρίας, κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Είχε συλληφθεί όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου όπου βρισκόταν η 14χρονη κόρη του για να δει τι συνέβαινε και, ενώ στην προανάκριση ομολόγησε τα πάντα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα πλεκτάνης που έστησε η αδελφή του!
Ο συνταξιούχος αντιμετωπίζει διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Ο 67χρονος αρνήθηκε στην απολογία του όλες τις κατηγορίες σε βάρος του και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.
Η ανήλικη τον κατηγορεί ότι, όταν ήταν 10 χρόνων, την πήγε με τη βία σε ένα χωράφι όπου την βίασε και της έδωσε πέντε ευρώ. Όταν είπε τι συνέβη στον πατέρα της, της απάντησε ότι θα κανόνιζε ο ίδιος τον 67χρονο. Όμως, ο ηλικιωμένος συνέχισε να την βιάζει δυο ή τρεις φορές κάθε εβδομάδα και να της δίνει λίγα χρήματα, τα οποία άφηνε στον πατέρα της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα Νέα απαντούν στον Τσίπρα: Εσείς σχετίζεστε με καναλάρχες που έχουν βοσκοτόπια και τσιγαράδικα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρέβα Μητσοτάκη στη Die Welt: Εάν εξέλθουμε από την κρίση θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κάλυμνος: Συνελήφθη ο 67χρονος βιαστής της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεξαμενόπλοιο στις φλόγες έπειτα από πλήγμα κοντά στο στενό του Oρμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ – Πάνω από 107 δολάρια το Brent
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.