• Ελλάδα

    Κ. Χατζηδάκης: «Ο Τσίπρας κάνει το μαύρο-άσπρο – Εξαιτίας του οι εργολάβοι πήραν 500 εκ. ευρώ επιπλέον προίκα»

    • NewsRoom
    ΟΑΕΔ - Google: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης για start-ups

    Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας


    Με καυστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει η Ν.Δ τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετος στην υλοποίηση των έργων αυτών και ενώ δεν τα είχε ψηφίσει στη Βουλή τώρα τα οικειοποιείται.

     

    Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού στα Ιωάννινα:

    «Σήμερα, έχουμε δύο εικόνες: Από τη μια πλευρά η εικόνα της Ελλάδας που προχωρεί, που κατασκευάζει έργα τα οποία συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή, συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Έχω ζήσει από κοντά την εξέλιξη της Ιονίας Οδού και θυμάμαι πάντα τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της περιόδου 2012 – 2013 ως αρμόδιος Υπουργός για την επανεκκίνηση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Τελειώνουν οι αυτοκινητόδρομοι αυτοί οι οποίοι ανήκουν πια σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

    Από την άλλη, είχαμε σήμερα εδώ και την Ελλάδα του λαϊκισμού, της μικροψυχίας, της αερολογίας. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σπεύδει να οικειοποιηθεί όλα τα έργα, όταν δεν τα είχε ψηφίσει στη Βουλή. Όταν υποδαύλιζε το κίνημα “Δεν πληρώνω”. Και σπεύδει να κάνει το μαύρο άσπρο, λέγοντας ο πρωθυπουργός και αρμόδιος Υπουργός ότι τάχα εξοικονομήθηκαν 700.000.000 ευρώ, ενώ ξέρουμε πως λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε το πρώτο εννεάμηνο της Κυβέρνησης αυτής – με την περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη και τα capital controls – οι εργολάβοι αξίωσαν και πήραν τελικά 500.000.000 ευρώ πανωπροίκι»

    Ο κ. Χατζηδάκης κλείνοντας τόνισε πως «σε κάθε περίπτωση, κρατώ τη θετική πλευρά. Η Ελλάδα που προχωρεί θα νικήσει την Ελλάδα της μικροψυχίας και του λαϊκισμού. Μια καινούρια μέρα θα ξημερώσει σε αυτόν τον τόπο. Ο λαϊκισμός είναι κοντά στη δύση του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έργα εκσυγχρονισμού στο λιμάνι της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού: Ζω μια φρίκη – Σε συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές



    ΣΧΟΛΙΑ