• Top Stories

    Ηλεία: Εντοπίστηκε τεμαχισμένο πτώμα 30χρονου – Συνελήφθησαν 2 ύποπτοι

    • NewsRoom


    Το τεμαχισμένο πτώμα ενός 30χρονου άνδρα ανακάλυψαν το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, κοντά στην περιοχή της Βαρβάσαινας.

    Σύμφωνα με τις αρχές, το πτώμα φαίνεται πως ανήκει σε έναν Πακιστανό εργάτη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις αρχές από φιλικά του πρόσωπα. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου είχαν υπόνοιες που κάτι άσχημο μπορεί να είχε συμβεί στο νεαρό από το Πακιστάν και άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

    Προς το παρόν, οι Αρχές έχουν προσάγει τουλάχιστον δύο υπόπτους, ομοεθνείς του θύματος, ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος. . Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση κάτι που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες, οδηγήθηκαν στο ενδεχόμενο του εγκλήματος και κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας.

    Το πτώμα βρέθηκε σε ορεινή αγροτική θέση, μέσα σε ένα λάκκο, καλυμμένο με χώμα. Ο Πακιστανός ήταν τεμαχισμένος από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης το κεφάλι του και το χέρι του.  Εκτιμάται πως ο θάνατος του Πακιστανού επήλθε από την περίοδο της εξαφάνισής του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Εξέγερση» στην Παραγουάη – Διαδηλωτές εισέβαλαν και πυρπόλησαν το Κογκρέσο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία στα Χανιά: Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονου φοιτητή – Καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή (Σκληρές εικόνες)



    ΣΧΟΛΙΑ