ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Θράκη και οι παραδόσεις της, τα νέα γραφεία για την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Notia Medcare επαναπροσδιορίζει την μακροζωία, η «δικιά» μας πίτα, η βράβευση του Δημήτρη Χριστοφιλέα, η Γαστρονομία της Ibiza και τα 35 Χρόνια του Μαγικού Βουνού
Στην Ουάσιγκτον θα βρεθεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να παρευρεθούν στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Εκτός αυτού, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», ο κ. Πατούλης έλαβε και προσωπική πρόσκληση από τον πλανητάρχη και θα παραστεί σε δείπνο μαζί του και με την Ιβάνκα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ίσως είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έλαβε προσωπική πρόσκληση από τον πλανητάρχη, ενώ οι υπόλοιποι που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου είναι προσκεκλημένοι της ομογένειας.
Η πρόσκληση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νεαρή που έκανε το Instagram δουλειά, κερδίζοντας μέχρι και 14.000 ευρώ ανά ποστ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πού να βγείτε στο Μαρούσι;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2026
- Politico: Ενεργειακός συναγερμός στην ΕΕ – Στο τραπέζι περιορισμοί σε μετακινήσεις και πτήσεις
- Πανέτα (ΕΚΤ): Να αποτραπεί μια σπειροειδής αύξηση μισθών και τιμών – «Ριζώνει» ένα εξαιρετικά αβέβαιο περιβάλλον
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Οι μακροχρόνιες συμφωνίες προμήθειας LNG είναι κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.