• Top Stories

    Φθιώτιδα: Το φαγητό του θύματος πρόδωσε τον δράστη

    Αστυνομία


    Φως στην υπόθεση με την δολοφονία στην Φθιώτιδα προσπάθησε να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ και τα κατάφερε.  Ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε τον 57χρονο μεσίτη από την Γλυφάδα, στις 11 Ιουνίου, στον Άγιο Κωνσταντίνο, θα βρεθεί απέναντι στην Δικαιοσύνη.

    Μετά την νεκροψία και την εξέταση που διενεργήθηκε στο πτώμα του μεσίτη, το συμπέρασμα ήταν πως το θύμα είχε φάει λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί. Λογικά, λοιπόν, οι αστυνομικοί, υπέθεσαν ότι αυτό έγινε σε κάποιο από τα εστιατόρια που υπάρχουν στην διαδρομή Αθήνα – Άγιος Κωνσταντίνος και φυσικά στην ίδια κατεύθυνση που βρέθηκε το αυτοκίνητο.

    Όταν βρέθηκε το εστιατόριο, από μαρτυρίες αλλά και από τις κάμερες, αποκαλύφθηκε ότι μαζί με τον 57χρονο μεσίτη, έτρωγε και ένας ηλικιωμένος άνδρας.

    Φυσικά, οι Αρχές ζήτησαν και άρση απορρήτου προκειμένου να δουν τις τελευταίες κλήσεις του θύματος. Από αυτές, προέκυψε συχνή επικοινωνία με τον 70χρονο, που μένει στην Χαλκίδα και συνελήφθη στην Ημαθία.

    Τις επόμενες μέρες, μετά και την δικογραφία για ανθρωποκτονία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα βρεθεί απέναντι στον εισαγγελέα Λαμίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκλημα Φθιώτιδας: Τον σκότωσε ο φίλος του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Το θύμα έφαγε μαζί με τον δολοφόνο του – Τι εικάζουν οι Αρχές

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ