ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο Δημοτικό Σκιάθου – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η νέα σχολική χρονιά θα υποδεχτεί τα παιδιά σε ένα ανακαινισμένο σχολείο»
Επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τελέστηκε το Σάββατο στο κοιμητήριο του Αργολιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.
Στη δέηση την οποία τέλεσε η ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κυδωνίας- Αποκορώνου Δαμασκηνός.
Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο βουλευτής Επικρατείας Θεόδωρος Φορτσάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, πρώην βουλευτές στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ και φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρία Τσαγκαράκη: Η όμορφη Κρητικιά που συνόδεψε τη σορό του Κ. Μητσοτάκη (10 pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κρήτη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (φωτό – βίντεο)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η οικογένειά του ετοιμάζει πάρκο στη μνήμη του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Προσωρινή παύση του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- Αστυνομικά μέτρα στον Άγνωστο Στρατιώτη λόγω πορείας φοιτητικών συλλόγων
- Δένδιας: Συζητήσαμε για τον καλύτερο συντονισμό των αρμοδιοτήτων του Δήμου για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Καλή τύχη στην κυβέρνηση» λέει ο Δούκας
- Σκάνδαλο στο NBA με στημένους αγώνες: Μεταξύ τους και ο αγώνας των Μπακς με τους Λέικερς
