ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς τις υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι και τους 41 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα διαδεχθούν οι καταιγίδες σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Στα δυτικά θα φτάσει τους 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά του Ιονίου τα θερμόμετρα θα δείξουν του 37 και 38 βαθμούς Κελσίου.
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει την Παρασκευή τους 39 και 40 βαθμούς Κελσίου ενώ το Σάββατο τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 41 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Επιπλέον θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.