ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα χτύπημα στο κεφάλι αποκόμισε, το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Καθώς πήγαινε σε ένα εστιατόριο προκειμένου να γιορτάσει με όλη την οικογένεια τα γενέθλια του πρώτου του γιου, γλίστρησε και χτύπησε ελαφρώς το κεφάλι του και τα χείλη του. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν ράμματα. Εκεί ο προσωπικός του γιατρός, καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, ανέφερε ότι «Τίποτα σοβαρό, ένα ατύχημα».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, της Μίλαν αλλά και επικεφαλής του Κόμματος “Forza Italia”, δεν θα μπορέσει να παραστεί στις υποχρεώσεις του για λίγες μόνο ημέρες ενώ την ώρα που έβγαινε από το νοσοκομείο, έβγαλε φωτογραφία κρατώντας ένα μαντίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάουρα Νάργες: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα της καρκινοπαθούς Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευλογημένη» (pics + video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποια είναι η αλλαγή – έκπληξη της Παπαδοπούλου που λίγοι κατάλαβαν; (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, ΔΑΑ, Εllaktor, Intracom, Fourlis
- Θανατηφόρα επίθεση σε τρένο στη Γερμανία: Αυτός είναι ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε άγρια τον ελεγκτή
- Ρεκόρ ρυθμίσεων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό τον Ιανουάριο – Στα 773 εκατ. ευρώ οι οφειλές
- Βενεζουέλα: Συνάντηση Ροντρίγκες με στελέχη ξένων πετρελαϊκών εταιρειών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.