• Top Stories

    Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Ποιος είναι το 54χρονο θύμα που έχασε τη ζωή του από μαχαιριές στο κεφάλι

    • NewsRoom


    Νεκρός με πολλές μαχαιριές στο κεφάλι και στο σώμα, βρέθηκε 54χρονος το απόγευμα στο σπίτι του στην οδό Λακωνίας στη Νίκαια.

    Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαούνη, λογιστή στο επάγγελμα, ο οποίος έμενε μόνος του στο ισόγειο του σπιτιού, ενώ στον 1ο όροφο έμενε η μητέρα του, η οποία δεν αντελήφθη τι συνέβη.

    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το θύμα πάλεψε άγρια με τον δράστη, πριν πέσει νεκρός από τις μαχαιριές, γι’ αυτό το διαμέρισμα είναι αναστατωμένο από την πάλη.

    Επίσης δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και το κίνητρο της ανθρωποκτονίας παραμένει μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες άκουσαν φωνές και τσακωμό και στην αρχή πίστεψαν πως ο 54χρονος λογομαχούσε με τον αδερφό του. Όταν ο άλλος αδερφός άκουσε την φασαρία κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και είδε τον αδερφό του αιμόφυρτο στο πάτωμα και το σπίτι του διαλυμένο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

    Οι γείτονες του άτυχου 54χρονου μιλούν για έναν άνθρωπο της εκκλησίας, γλυκομίλητο και πρόθυμο να βοηθήσει όποιον του ζητούσε βοήθεια.

    Συγκλονίζει το γεγονός πως πριν από μερικά χρόνια ο τρίτος αδερφός του είχε σκοτωθεί σε ληστεία που του είχε γίνει στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα.

    Στον τόπο του εγκλήματος είναι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που συλλέγουν στοιχεία από το χώρο και πληροφορίες.

    Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βαρκελώνη: Βίντεο φρίκης με ανθρώπους σωριασμένους σε λίμνες αίματος-Προσοχή σκληρές εικόνες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ελληνική οικογένεια ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη



    ΣΧΟΛΙΑ