• Πολιτική

    Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο πατέρας-δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας

    • NewsRoom
    Αγία Βαρβάρα παιδοκτόνος


    Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του.

    Σημειώνεται ότι ο 61χρονος δολοφόνος της μικρής Στέλλας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.
    Σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του Βασίλη Φασσέα ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα να εξεταστεί από νευρολόγο ψυχίατρο καθώς όπως λέει έχει αυτοκτονικές τάσεις και επί σειρά ετών λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο κατηγορούμενος αναμένεται να επικαλεστεί, ενώπιον του ανακριτή,  μειωμένο καταλογισμό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής την  οποία λαμβάνει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.
    Ο 61χρονος  φέρεται να ισχυρίζεται πως ο θάνατος της κόρης του επήλθε  όταν την έσφυζε με δύναμη στο στήθος του γιατί διαμαρτυρόταν και δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.
    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη σακούλα σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης εντοπίστηκε και μια κόκκινη κουβέρτα.  Πάντως , η ιατροδικαστική έκθεση η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια  θανάτου του παιδιού δεν έχει μπει ακόμη στη δικογραφία.

    Οι πρώτες φωτό της άλλοτε ευτυχισμένης οικογένειας

    Χθες Πέμπτη, στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha  φωτογραφία των γονέων και της άτυχης 6χρονης Στέλλας.

    Η εικόνα είναι από τη βάφτισή του μικρού κοριτσιού και όπως φαίνεται όλα έδειχναν πως η οικογένεια είναι ευτυχισμένη. Κανένας, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει την τραγωδία.

    Αγία Βαρβάρα
    Το σπίτι της οικογένειας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Kόβει την ανάσα η ομολογία του δολοφόνου στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν η κακιά η ώρα, έκλαιγε συνέχεια»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ο πατέρας της στραγγάλισε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραμπ: «Υπάρχει πιθανότητα για μεγάλη σύγκρουση με τη Βόρεια Κορέα»



    ΣΧΟΛΙΑ