• Top Stories

    36χρονη μεσίτρια: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητάει ο σύζυγός της

    • NewsRoom
    μεσίτρια


    Ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια της γυναίκας του, ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης μεσίτριας. Όπως αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος της οικογένειας, Κυριακή Πακιρτζίδου, αναμένεται να ζητήσει με αίτημα την αναπαράσταση του εγκλήματος:

    «Μετά την έκδοση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο απερρίφθη η προσφυγή του κατηγορουμένου, η δικογραφία επέστρεψε στην κυρία ανακρίτρια η οποία τις επόμενες ημέρες θα ορίσει τον χρόνο όπου θα ληφθεί η συμπληρωματική απολογία από τον κατηγορούμενο ικανοποιώντας το αίτημά του να καταθέσει εκ νέου την εκδοχή του πια για τον θάνατο της Ντιάνας.

    Μετά την αρχική άρνησή του ότι δεν την συνάντησε και ότι ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος, μετά την κατάθεση αιτήσεως τριών σελίδων όπου παρακινούσε την κυρία ανακρίτρια να προβεί σε πλείστες ανακριτικές πράξεις για διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του συζύγου, το οποίο θεωρεί ως πρώτο ύποπτο, ξαφνικά έχει θυμηθεί ότι συνάντησε την Ντιάνα και θέλει να κληθεί για να απολογηθεί εκ νέου. Μόλις ορισθεί ημερομηνία από την κυρία ανακρίτρια η οικογένεια και συγκεκριμένα ο σύζυγος που έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, θα υποβάλλει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος.

    Θέλουμε να δούμε τη διαδρομή του πτώματος, την προσπάθεια που έκανε ένας ειδικευόμενος γιατρός μέσα σε ένα νοσοκομείο με ενεργό εφημερία να σβήσει τα ίχνη και τα αποτυπώματα ενός στυγερού εγκλήματος».

    Πάντως, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που φέρεται να την σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχει μιλήσει για… δύο εκδοχές. Στην αρχή, υποστήριζε πως την ημέρα του θανάτου της Ντιάνας, δεν είχαν βρεθεί καθόλου. Τελικά, όμως, μέσω της δικηγόρου του, υποστήριξε πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, οφείλεται σε ιατρικό λάθος κατά την διάρκεια της επέμβασης που ο ίδιος της έκανε.

    Προφανώς, η αλλαγή της εκδοχής του, έγινε εξαιτίας των επιβαρυντικών στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί στην δικογραφία και δεν του έδιναν άλλη επιλογή.

    Ένα στοιχείο, είναι φυσικά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Όπως αναφέρουν ειδικοί πραγματογνώμονες, βρέθηκαν ίχνη της Ντιάνας και στο πατάκι της θέσης του οδηγού όσο και στο πορτμπαγκάζ. Βέβαια, ο αγγειοχειρουργός, προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες: «το DNA στο πορτπαγκάζ δεν μας ενοχλεί, γιατί είχε αφήσει την τσάντα της η Ντιάνα, μία φορά που είχε ανέβει στο αυτοκίνητο».

    Την ενοχή του, συμπληρώνει η κατάθεση φοιτητή Ιατρικής που βρισκόταν στον Ιπποκράτειο και τον είδε να μεταφέρει ένα κάδο γενικής χρήσεως και να είναι ιδρωμένος. Όταν τον ρώτησε πού πήγαινε τον κάδο, του απάντησε «στο μπλε κτίριο για να καθαρίσει ένα εφημερείο». Αυτά τα στοιχεία, που κατέθεσε ο φοιτητής, κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τον αγγειοχειρουργό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ψάχνουν απαντήσεις για τη μεσίτρια – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον αγγειοχειρουργό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Μίλησε ο αγγειοχειρουργός – η 36χρονη μεσίτρια »μου έμεινε στα χέρια»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αίτημα να καταθέσει εκ νέου κατέθεσε ο γιατρός που κατηγορείται για τον φόνο της μεσίτριας



    ΣΧΟΛΙΑ