• Business

    Ευάγγελος Μυτιληναίος: Θα συναντηθεί με τον Τζακ Λιου

    • NewsRoom
    Ευάγγελος Μυτιληναίος. Ετών 66. Επικεφαλής όμιλος Μυτιληναίος.

    Ευάγγελος Μυτιληναίος. Επικεφαλής όμιλος Μυτιληναίος.


    Ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος -πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μυτιληναίος- παρά το γεγονός ότι δεν προτιμά τις δημόσιες τοποθετήσεις, πρόκειται να συμμετάσχει στην 21η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist στις 28 και 29 Ιουνίου.

    Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Ομπάμα, Τζακ Λιου, με τον οποίο θα συζητήσει μεταξύ άλλων και για τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο πρώην υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ είχε ενεργή ανάμειξή στις προσπάθειες της Ελλάδας για την έξοδο από την κρίση.

    Πρόκειται για μια συζήτηση που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς αναμένεται να κινηθεί γύρω από τη χώρα μας, τις προοπτικές της και την επόμενη μέρα μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν και οι  προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα για να σταθεροποιήσει την οικονομία της και να προωθήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές.

    Ο Ε. Μυτιληναίος, άλλωστε, όσες φορές επιχείρησε να τοποθετηθεί δημόσια  στο παρελθόν, ήταν πάντα καταλυτικός, σε πολύ κρίσιμες στιγμές για τη χώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι θα επιστρέψω το 50% των αναδρομικών στους ενστόλους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DEMO: Το κοινωνικό πρόσωπο της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη επιστροφή. Ο Βασίλης Γκρίσιν επιστρέφει στην προεδρία της Alpha Grissin



    ΣΧΟΛΙΑ