ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινήσεις για τα παράβολα που θα κληθούν να πληρώσουν ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων έδωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, τα παράβολα θα είναι κλιμακωτά τεσσάρων ταχυτήτων.
Η τροπολογία που κατατίθεται προβλέπει ότι το παράβολο θα ορισθεί στα 100 ευρώ για δίτροχα έως 250 κυβικά εκατοστά, στα 150 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα δίτροχα, στα 200 ευρώ για τα ΙΧ αυτοκίνητα κάτω των 1.000 κυβικών και σε 250 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα.
Εν τω μεταξύ αύριο αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και πρόκειται να ανακοινωθούν έως την Παρασκευή που λήγει η αρχική προθεσμία. Πιθανότερη νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων φέρεται η 14η Ιουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιες δύο ναυτιλιακές εταιρείες μπαίνουν στον δείκτη Russell 3000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Γεωργιόπουλος: Καταρρέει η μετοχή του κατά 14% μετά το «ναυάγιο» με τον Fredriksen
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλβανία: Ηθοποιός ζητά 1 εκατ. ευρώ απ’ την κυβέρνηση Ράμα γιατί χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά της για την Diella
- Υπ. Ναυτιλίας: Προκήρυξη για 2 Αξιωματικούς Νομικούς στο Λιμενικό – Οι ημερομηνίες και η διαδικασία
- Στουρνάρας κατά Τσίπρα – Πολάκη: Θέλατε να βάλετε χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτοί είστε
- Αυτοψία του Χρίστου Δήμα σε αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Πάτρα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.