• Πολιτική

    Υπουργείο Εργασίας: «Οι διαδικασίες συμψηφισμού των ασφαλιστικών εισφορών θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017»

    • NewsRoom
    Αχτσιόγλου

    Έφη Αχτσιόγλου (Φωτογραφία Αρχείου)


    Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  έβγαλε μια διευκρινιστική ανακοίνωση για τις διαδικασίες συμψηφισμού των ασφαλιστικών εισφορών, απαντώντας ουσιαστικά σε δημοσιεύματα του Τύπου, που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα.

    «Οι διαδικασίες συμψηφισμού των ασφαλιστικών εισφορών θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή του έτους». Πιο συγκεκριμένα, όπως λέει το Υπουργείο, σύμφωνα το ν. 4387/16, οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται με βάση τα εισοδήματα του 2015, έως ότου εκκαθαριστούν τα εισοδήματα του 2016.

     Οι εκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις θα είναι διαθέσιμες, μετά τις 30 Ιουνίου 2017, όταν δηλαδή λήγει η σχετική προθεσμία, που έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει οριστικά ως τα μέσα Ιουνίου το μεγάλο deal για την Apivita

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας στην WSJ: Δώστε χώρο στην Ελλάδα να αναπτυχθεί

     



    ΣΧΟΛΙΑ