ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας και εισήλθαν σήμερα Τετάρτη στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζεύγος τουρκικών F-16, 3 τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας ATR-72 και ένα CN-235.
Καταγράφηκαν 10 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Όλα τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.