• Πολιτική

    ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τη Δικαιοσύνη

    • NewsRoom
    Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Απόδειξη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί η λογική άλωσης της Δικαιοσύνης και του Κράτους, χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη δημόσια τοποθέτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία σε κομματική συγκέντρωση ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει δικούς του ανθρώπους στο κράτος, φέρνοντας ως παράδειγμα τη δικαιοσύνη.

    «Θέλω να επισημάνω – για μια ακόμη φορά – την απόπειρα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προκαλέσει ακραία πόλωση και διχασμό. Να προκαλέσει τοξικότητα, να ευτελίσει, να εξαχρειώσει, να εκβαρβαρίσει την πολιτική ζωή. Να απαξιώσει τους Θεσμούς του δημοκρατικού Πολιτεύματος και να αμφισβητήσει τη Δικαιοσύνη. Η δημόσια τοποθέτηση της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου σε κομματική εκδήλωση, μετά τις ανάλογες θέσεις του κ. Πολάκη, αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί η λογική άλωσης της Δικαιοσύνης και του Κράτους», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    Όπως σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου, δεν πρόκειται μόνο για τον κ. Πολάκη, αλλά για μια συνολική αντίληψη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε ότι η σιωπή του κ. Τσίπρα συνιστά ολοφάνερη αποδοχή και συναίνεσή προς τη στάση αυτή.

    «Είμαστε ανυποχώρητα απέναντι σε αυτές τις τακτικές. Είμαστε ανυποχώρητα απέναντι σε αυτή τη λογική. Ο πολιτικός αγώνας που δίνουμε είναι αυτός της θεσμικότητας, της αξιοπρέπειας, του ήθους και της πολιτικότητας. Και γι’ αυτό δεν θα τους παρακολουθήσουμε. Μας χωρίζει άβυσσος και δεν θα παίξουμε με το ΣΥΡΙΖΑ στο ταμπλό της πόλωσης, της ευτέλειας και του διχασμού», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Διαβάστε επίσης:

    Οικονόμου: Ανυπόστατοι και ψευδείς οι ισχυρισμοί Ερντογάν

    Μητσοτάκης προς ΕΣΕΕ: Υλοποιήθηκε σχεδόν το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεων για οριζόντιες μειώσεις σε φόρους και εισφορές



    ΣΧΟΛΙΑ