Πολιτική

ΝΔ: Ποιος ξεχνά τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνούσε

  • NewsRoom
Νέα Δημοκρατία ΝΔ


Το μόνο που κάνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε. Τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ίδιο, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον «δημοσκοπήσεις μαϊμού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος δεν θυμάται μετρήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες, που δημοσιεύονταν στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που εμφάνιζαν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 2-2,5 μονάδες και το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο 8-10% μέχρι και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Κι ύστερα ήρθαν τα αποτελέσματα! Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τα ευρήματα όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών.

Αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει το ίδιο βιολί.

Αλήθεια πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί τα αποτελέσματα και των τωρινών δημοσκοπήσεων, όταν ακόμη και στις μετρήσεις που δημοσιεύει στην Αυγή, δεν εμφανίζει ποτέ την πρόθεση ψήφου;

Και δεν ήταν μόνο οι δημοσκοπήσεις ‘μαϊμού’.

Πρόσφατα στη βουλή αποκαλύφθηκαν όλες οι μεθοδεύσεις για τους στημένους διαγωνισμούς με τα βοσκοτόπια, προκειμένου να φτιαχτεί ελεγχόμενο σύστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και για τα 3 εκατομμύρια που μέσα από ‘υπόγειες’ διαδρομές δόθηκαν για να εκδοθεί το Documento» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Χρειάζεται μεγάλο θράσος λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθεί να βγει και τιμητής» καταλήγει η ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα επιδόματα για την ενέργεια βάζουν «φρένο» σε νέες φοροελαφρύνσεις 

Βόρεια Εύβοια: Μεγάλες καταστροφές μετά τις πλημμύρες – Επί τόπου ο Χρ.ΤριαντόπουλοςΣΧΟΛΙΑ