• Πολιτική

    ΝΔ: Ο λαλίστατος Τσίπρας συνεχίζει την αφωνία του για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα

    • NewsRoom
    Η σημαία της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ


    Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για την σιωπή του γύρω από τις αποκαλύψεις της πλευράς Καλογρίτσα περί μαύρου χρήματος που κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

    «Μπορεί ο λαλίστατος, κατά τα λοιπά, κ.Τσίπρας να συνεχίζει τη 12ήμερη αφωνία του για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τις σακούλες με τα μαύρα που πήγαιναν στο κόμμα του, αλλά για πόσο θα συνεχίσει να «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα»;», αναφέρει η ΝΔ.

    «Η Εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση. Έτσι, ίσως μάθουμε για τις βαλίτσες και τους φακέλους που έφευγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστη είναι αυτή η υπόθεση για τον κ. Τσίπρα αλλά δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαιτούμενες απαντήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ειδικό Δικαστήριο: Η εισαγγελέας ζητά έρευνα για τα καταγγελλόμενα της γραμματέως του Καλογρίτσα περί «βαλιτσών και φακέλων» προς τον ΣΥΡΙΖΑ

    Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής του Τσίπρα – Τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει



    ΣΧΟΛΙΑ