Πολιτική

ΝΔ: «Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κ. Κωνσταντίνου»

  • NewsRoom
Νέα Δημοκρατία ΝΔ


«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα.

Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση «δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε» η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου» σχολίασε η ΝΔ για την ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου».

«Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη» προσθέτει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Στην επίμαχη ανάρτησή της το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως στην φυλακή έπρεπε να είναι ο Μητσοτάκης και η Μενδώνη και πως η «παιδεραστία και η κακοποίηση έχει όνομα ΝΔ». Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε την Πέμπτη να πάρει αποστάσεις από τον στρατό των τρολς του διαδικτύου, υποστηρίζοντας πως απλά πρόκειται για «ασυδοσία του πληκτρολογίου».


ΣΧΟΛΙΑ