• Πολιτική

    ΝΔ: «Δεν θα επιτρέψουμε τις πολιτικές διώξεις των υπαλλήλων που αντιστάθηκαν στις μεθοδεύσεις της Παπασπύρου»

    παπασπυρου

    Μαρία Παπασπύρου


    Επίθεση στη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, μια μέρα μετά την ακρόαση της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    Η Νέα Δημοκρατία στέκεται στα όσα αναφέρθηκαν για την υπόθεση του ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει “πολιτικές διώξεις ανθρώπων εν έτει 2018”.

    “Χθες, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής απεδείχθη ότι η Γενική Επιθεωρήτρια της Δημόσιας Διοίκησης, κυρία Μαρία Παπασπύρου έχει παρέμβει στην προδικασία ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες, καθιστώντας όλη τη διαδικασία άκυρη”, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

    “Επιπλέον, ζητά εκδικητικά την απόλυση των υπαλλήλων που αντιστάθηκαν στις μεθοδεύσεις της. Μεθοδεύσεις για τις οποίες ελέγχονται πλέον από τη Δικαιοσύνη και οι επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου. Ένα είναι βέβαιο: Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικές διώξεις ανθρώπων εν έτει 2018”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στη Βουλή με την Μαρία Παπασπύρου: Σφοδρή επίθεση από ΝΔ και ΔΗΣΥ, κατήγγειλε απειλές από δημοσιογράφο η Γενική Επιθεωρήτρια (video)
     
    ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Θέλει έγκριση της συμφωνίας με αυξημένη πλειοψηφία, καταγγέλλει σχέδιο εξαγοράς βουλευτών του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στ.Θεοδωράκης: Το ΚΙΝΑΛ είναι πιο συντηρητικό από αυτό που θέλαμε – Θα στηρίξω τη συμφωνία



    ΣΧΟΛΙΑ