• Πολιτική

  Μπέος: «Έχουμε σοβαρά προβλήματα, δε θα ασχοληθούμε τώρα με τον κ. Μπουτάρη»

  • NewsRoom
  Αχιλλέας Μπέος

  Αχιλλέας Μπέος


  «Άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τον Γιάννη Μπουτάρη, απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

  Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο.

  «Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Έχει κλείσει στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Άμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, δικαίωμά τους» δήλωσε έξω από τα δικαστήρια Βόλου.

  Επίσης, ο κ. Μπέος σε συνέντευξή του στο FOCUS FM, παρότι καταδίκασε κάθε μορφής βίας, τόνισε, σχετικά με την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο. Πάντως ο άντρας δεν κλαίει».

  «Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη, για τους Πόντιους», πρόσθεσε ο κ. Μπέος.

  Σε ερώτηση γιατί το δημοτικό συμβούλιο ως σώμα δεν ασχολήθηκε με το θέμα, όπως έκαναν ανάλογα δημοτικά συμβούλια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Είναι πάγια θέση μας σε ό,τι αφορά θέματα εκτός πόλης, να μην παίρνουμε θέση. Έχουμε τόσα προβλήματα στον Βόλο, δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τον κ. Μπουτάρη».

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ψωμιάδης για επίθεση Μπουτάρη: «Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος» (video)

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσκας για επίθεση Μπουτάρη: «Οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπουτάρης σε Τσίπρα: Η επίθεση εναντίον μου ήταν στημένη  ΣΧΟΛΙΑ