ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την τρίτης συνεχή θητεία του ετοιμάζεται ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, καθώς με ενσωματωμένο το 48,40% των ψήφων, επανακλέγεται άνετα στον Δήμο Πειραιά με 69,78%.
Σε δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ανέφερε ότι «ο κόσμος μάς επέλεξε για μια ακόμη φορά για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί αναγνώρισαν τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει, και δεύτερον, γιατί μας εμπιστεύονται ώστε να λύσουμε τα προβλήματα που προφανώς είναι υπαρκτά σε κάθε μεγάλη πόλη».
«Μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους των 200 υποψηφίων του “Πειραιά Νικητή”, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” και μία δέσμευση ότι θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε η τρίτη θητεία μας να είναι καλύτερη από τις δύο πρώτες», κατέληξε εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Μώραλης.
Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες
Διαβάστε επίσης
Θριαμβευτική επανεκλογή Μπέου στον Βόλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.